Draadloze Beveiligingscamera

Er zijn veel verschillende auto bewakingscamera varianten

Published Apr 07, 22
3 min read

camera voor auto

Zo kunnen ze niet overschreven worden als de camera aan blijft staan. En heeft u altijd dat moment wat voor u dan zo belangrijk is. De G sensor is in te stellen op gevoeligheid dus er zit voor u ook vast de juiste instelling bij. Als u geen G sensor wil gebruiken kunt u deze natuurlijk ook gewoon uitzetten.

Deze functie kan gebruikt worden als u gebruik maakt van constant stroom op de camera. Dan zal de camera gaan filmen als er een beweging voor de camera plaats vind. Als u geen gebruik maakt van constant stroom raden we u aan deze functie niet te gebruiken. Het is namelijk zo dat de camera dan ook aan gaat als u het contact uit heeft, en als de camera op zijn eigen batterij moet gaan werken is die vrij snel leeg.

Parking-Functie Ook deze Dashcam heeft de parking functie, Die kunt u gebruiken als u geparkeerd staat en u het niet helemaal vertrouwt - Er zijn veel verschillende auto bewakingscamera varianten. De functie treed in werking als er iemand tegen u voertuig aan rijd, dan zal de camera gaan opnemen als er een schok geconstateerd wordt op u voertuig.

Let er wel op dat er maar tot 50 van dat soort momenten weg geschreven kunnen worden. Is dat veilige stukje vol op de geheugenkaart zal de camera er niets op weg schrijven. Dus altijd even in de gaten houden hoe vol dat gedeelte van de geheugenkaart is. Ook is het belangrijk om te weten dat de camera alleen maar naar voren filmt, dus rijd er iemand tegen de achterkant van u voertuig zal de camera wel aan gaan maar die beelden hebben dan geen waarde. Er zijn veel verschillende auto bewakingscamera varianten.

Dus u kunt deze functie aan zetten en als u het contact uit zet zal de camera gewoon uit gaan maar de parking functie wel actief zijn en inschakelen als er iets gebeurt. Voltage 12 / 24volt Deze dashcam BL1200+GPS is te gebruiken in voertuigen met een 12 volt en of 24 volt aansluiting. Er zijn veel verschillende auto bewakingscamera varianten.

De adapter kan zo in de sigarettenaansteker gestoken worden en de mini USB in de dashcam. Zodra er dan stroom op de sigarettenaansteker komt te staan gaat de dashcam gelijk filmen. Voordeel is ook dat de aansluitkabel 3 meter is dus bij elk voertuig goed weg te werken is langs de raamstijl.

auto vox d6 pro 1080p wifi dash cam

Als de geheugenkaart in de camera zit zult u ook zien dat de camera gelijk gaat opnemen door een rood lampje te laten knipperen zowel in beeld met een tijd er bij, als ook op de camera zelf. Alle instellingen hebben we al zo gezet voor u dat u er gelijk zeer goed gebruik van kunt maken zonder oom maar 1 instelling een te passen.Auto camera's van Sitcon

Navigation

Home

Latest Posts

Conceptie Alarmsystemen

Published Jul 08, 23
6 min read

Alarmsystemen Halle

Published Jun 24, 23
4 min read

Alarmsystemen - Kalkhoven

Published Jun 17, 23
6 min read